За Нас

Фирма „Сан Инвест” ЕООД извършва Вик услуги на територията на гр. София и цялата страна. Служителите на „Сан Инвест” работят в бранша от 13 г. За не малкото време, в което успешно помагаме на нашите клиенти и отстраняваме техните проблеми сме натрупали богат опит.

Проблемите свързани с канализацията и водната инсталация изискват бързо решаване и техният ремонт не търпи отлагане. За това разполагаме с квалифицирани екипи, които да реагират при поява на теч, спукана тръба, запушване на канала и др. Вие ще се свържете директно с ръководителя на аварийния екип. От него ще получите професионално мнение, той ще Ви насочи и посъветва така, че да Ви спести време и разходи.

Бързата и лесна комуникация са водещи при работата ни с клиента. Проблемите свързани ВиК инсталацията могат да са от всякакво естество – запушване с твърди предмети, спукване на тръба, запушване причинено от наноси и недостатъчна профилактика, малък или изобщо никакъв наклон, в следствие на некачествен монтаж или слягане на подпочвени слоеве. При отстраняване на причините за запушване е необходим квалифициран и опитен персонал. Служителите ни са с дългогодишен опит в сферата на ВиК услугите.

Проблем с канала може да възникне на всякъде, в дома, в офиса или в промишлена сграда. Ние работим както в жилищни и административни сгради, така и в промишлени и производствени сгради.

Работим с най-висок клас оборудване в сферата на ВиК услугите.
Запушването на канала или слабата пропускливост на канализационната инсталация може да доведе до сериозни проблеми. Често не се обръща достатъчно внимание на канализацията, хората смятат, че тя е един от най-маловажните елементи в сградата и нейното ремонтиране може да чака. Това може да доведе до наводняване на основи или пропадане. Компрометираният канал може да е причина за поява на гризачи и паразити, освен това се създава и благоприятна среда за развитие и разпространяване на инфекции. Не чакайте всичко това да се случи.

Погрижете се за канализацията във Вашата сграда – тя е важна!